top of page
  • Poza scriitoruluiInteractions

7 feluri de persoane în izolare și câte un tool digital pentru fiecare

Hello! Sunt Eva de la INTERACTIONS și avem ceva în comun! Și eu, și tu suntem acasă și încercăm să scoatem ce e mai bun din traiul între patru pereți. Nu știm care e modul corect de a reacționa la situație, așa că ne adaptăm diferit și îi mulțumim internetului pentru toate resursele pe care ni le oferă.


Mai jos, te invit să descoperi 7 tool-uri digitale pentru 7 tipuri de persoane în izolare și să-mi zici la final care dintre ele ți se potrivește. Iar colegii mei din agenție sunt cel mai bun exemplu pentru a le ilustra.


1. Printre atâtea știri negative, Irene știe foarte bine secretul femeilor optimiste și pline de good vibes.


Pe ea o să o găsești mereu citind știrile pozitive ale zilei, aici: https://somethingpositive.co. Un site care te ține la curent cu noutățile exclusiv pozitive de prin lume.


2. Colegei mele, Cami, îi e zilnic dor de birou.


Îi lipsesc conversatiile de la cafea și vibe-ul bun din biroul de Client Service. Iar nouă ne e super dor de tricourile ei cu pugs și puppies. Pe Zoom parcă nu-s la fel de funny. Pentru ea și pentru toți cei care vor să reintre în atmosfera de la job există site-ul https://imisstheoffice.eu/. E făcut să genereze exact zgomotele de la birou care te scoteau zilnic din sărite, dar de care acum îți e dor.


3. Marius, în tot haosul, a luat măsuri suplimentare pentru organizare


Și uite-așa a devenit guru pe partea de organizare cu ajutorul aplicației https://www.onedock.app/, ce ordonează tool-urile pe care le folosim zilnic într-un singur dashboard. Dacă și tu ai nevoie de puțină ordine prin aplicații, poți încerca să le centralizezi, cu ajutorul OneDock.


4. Unii dintre noi au nevoie de o soluție rapidă, care sa readucă universul la normal. Designerul nostru, Sebi, a găsit un Quick fix:

http://make-everything-ok.com Încearcă-l și tu și vezi dacă e de ajutor.


5. E un moment bun să îți descoperi potențialul creativ. Diana din Client Service a profitat de ocazie, pe pagina ei de caligrafie.


În perioada asta e timp să creezi conținut de orice fel, iar Preview pentru Instagram se va asigura ca feed-ul tău e de nota 10: https://thepreviewapp.com/


6. S-ar putea să simți ca de-acasă lucrezi mai mult decat de la birou, cum e și cazul colegei Andreea.


Pentru că nu are un metrou de prins și Netflix-ul e deja epuizat, câteva ore în plus peste program nu au cum să facă rău. Cu ea am share-uit aplicația care te determină să iei o pauza: http://www.donothingfor2minutes.com/. Ceea ce vă recomand și vouă, celor cu mici tendințe de workaholism.


6. Iar eu, de când stau acasă, mi-am cultivat zilnic masterchef-ul interior. Rețetele Jamilei îmi sunt cele mai bune prietene, la fel și tigăile.


Am descoperit că gătitul te relaxează uneori mai mult decât o sesiune de yoga, iar pentru rețete mă inspir din surse diverse, precum:


Lista rămâne deschisă pentru oricine vrea să adauge o idee, iar eu le mulțumesc colegilor din INTERACTIONS pentru că m-au inspirat la studiul de caz.


Articol scris de Eva Coșa, Social Media Specialist

3 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page