top of page
  • Poza scriitoruluiInteractions

O experiență unică pentru micuțul tău suporter

Agenția Interactions semnează strategia de comunicare online, creația, dezvoltarea și implementarea site-ului seatfotbal.ro, prin care părinții își pot înscrie copiii cu vârste între 7 și 9 ani la startul finalei UEFA EUROPE LEAGUE, informează un comunicat emis de agenție. Proiectul va fi promovat prin Facebook Ads, Google AdWords, campanie de bannere și rețelele de socializare ale Europa FM și Radio ZU.

“Ne place SEAT și ne place fotbalul. Ne bucurăm că avem șansa să lucrăm pentru un proiect unde ‘oferta’ susține ‘comunicarea’, mai ales că este genul de eveniment cu care nu te întâlnești foarte des”, a explicat Adrian Alexandrescu (Managing Partner, Interactions).

Website: seatfotbal.ro – Homepage

50 dintre copiii înscriși pe site vor participa la o preselecție unde îl vor cunoaște pe Miodrag Belodedici, ambasadorul Finalei UEFA Europe League. Probele de departajare vor consta în: tras la poartă de la 11 m, condus mingea printre jaloane cu comenzi în limba engleză și jonglerii cu mingea. Meciul decisiv va avea loc la București, în data de 9 mai 2012, pe Stadionul Național.

În urma preselecției, 22 de copii vor fi desemnați câștigători, premiul constând în obținerea calității de însoțitori ai jucătorilor celor două echipe finaliste la intrarea pe teren, câte 2 bilete la finală și un echipament sportiv al uneia dintre echipele finaliste.

“UEFA Europa League ne oferă o platformă unică de expunere a brandului SEAT către fanii fotbalului din întreaga Europa, iar finala de pe 9 mai din București este cea mai bună ocazie de a face fericiți 22 de copii care iubesc această disciplină și care visează să dea mâna cu un fotbalist de marcă din competițiile internaționale” a declarat Elena Apostol (Marketing and Communication Manager, SEAT România).

Echipa care a contribuit la proiect din partea Interactions este formată din Roxana Niță și Irene Catan (Creație), Radu Dalbea și Cătălina Ilie (Tehnic) și Adrian Alexandrescu (Client Service).

Din partea SEAT România a coordonat Elena Apostol (Marketing and Communication Manager).

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Komentarze


bottom of page