top of page
  • Poza scriitoruluiInteractions

#BrandsWeLove by INTERACTIONS

La începutul lunii august 2016, Interactions a lansat propriul proiect de New Business, #BrandsWeLove, cu scopul de a promova creativitatea agenției, într-un mod neîngrădit de un brief sau reguli.

Astfel, pe propria pagină de Facebook, Interactions a inițiat o serie de postări dedicate brand-urilor iubite de membrii echipei, indiferent că acestea se află sau nu în portofoliul agenției.

“într-o primă fază am constatat că avem o pagină de Facebook drăguță care îi antrena mai degrabă pe prietenii noștri decât pe clienți sau potențiali clienți. Dar fiecare dintre noi are cel puțin un brand pentru care are o afinitate, așa că, de la constatări la acțiune a mai fost un singur pas: postarea! Am transformat pagina de Facebook într-un loc în care ne putem manifesta liber creativitatea. Așa a apărut #BrandsWeLove, un serial de postări dedicate pasiunii pentru publicitate, sub un hashtag atrăgător, unde ne putem arăta aprecierea pentru brand-urile pe care le folosim de zi de zi și pentru care lucrăm sau ne-ar plăcea să lucrăm”, ne povestește echipa de proiect: Andreea Stan (Account Director), Dan Crețu (Art Director) și Diana Duca (Copywriter).

3 afișări0 comentarii

コメント


bottom of page