top of page
  • Poza scriitoruluiInteractions

Eventiful – tehnologia simplifică centralizarea lead-urilor

Eventiful, unul dintre principalele tool-uri din gama de automatizare Interactions, a susținut logistic cel de-al 5-lea târg expozițional de la lansarea sa și urmează să acopere încă 7 în viitorul apropiat.

Eventiful este soluția cloud creată de Interactions pentru a colecta lead-urile de la târguri și expoziții. Acestea sunt centralizate într-o bază de date cu acces securizat și rapid.

Eventiful a fost folosit prima dată la Mariage Fest în martie 2018 și rezultatele sale au asigurat o cerere constantă. Acest instrument se diferențiază prin reducerea costului față de sisteme care fac același lucru, dar cu un efort logistic mai mare. Cum? Management-ul datelor se poate realiza remote iar echipamentele necesare sunt reduse la minim. Setup-ul se face în aproximativ o oră iar sistemul funcționează eficient, simplificând schimbul de date, totul într-un mediu securizat, GDPR compliant. Se evită astfel colectarea manuală de lead-uri și, mai ales, așteptarea la coadă.

Cum funcționează? Participanții își înregistrează datele la intrare, pe un laptop. Li se generează o brățară cu un cod QR pe care expozanții îl scanează cu telefonul mobil, folosind aplicația Eventiful pe care o pot descărca gratuit din App Store (iOS și Android). Până în prezent, sistemul Eventiful a generat peste 22.000 de brățări care au fost scanate de peste 35.000 de ori.

Acest sistem permite participanților și expozanților să se ocupe de adevăratele lor interese, fără să mai investească mult timp în detalii logistice. Vizitatorii pot căuta produsul perfect fără a-și repeta datele la fiecare stand, iar expozanții își pot pitch-ui serviciile și produsele fără a dedica mult timp informațiilor de contact. În plus, baza de date a fiecărui stand se actualizează în timp real și poate fi accesată de pe oricâte dispozitive.” explică Adrian Alexandrescu, Managing Partner Interactions. Eventiful – tehnologia simplifică centralizarea lead-urilor

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page