top of page
  • Poza scriitoruluiInteractions

Hochland România și INTERACTIONS intră în lumea Disney

În perioada 13 februarie – 09 aprilie, Hochland România desfășoară campania “Hochland te invită în lumea Disney/Pixar!” prin care oferă participanților posibilitatea de a câștiga 2 premii: unul garantat la achiziția unui produs participant (un magnet cu un personaj Disney) și unul “norocos”. Mai concret, cei care vor să își încerce șansa de a câștiga una dintre cele 4.000 de figurine din pluș Nemo sau Dory pot înscrie pe hochland.ro/disney codurile unice de pe produsele participante și află pe loc dacă au câștigat.

“Asocierea cu Disney nu este întâmplătoare. Este un proiect complex la care se muncește de mai multă vreme. Ne-am dorit să avem o interacțiune valoroasă cu consumatorii noștri și cred că am reușit.”, a declarat Aura Gică (Jr. Brand Manager Hochland).

INTERACTIONS a asigurat implementarea campaniei dezvoltând creația și programarea pentru platforma web alocată concursului. De asemenea, agenția gestionează integrarea campaniei în social media și asigură mentenanța continuă a promoției.

“Obiectivul nostru a fost să transformăm componenta online a promoției într-o experiență cât mai plăcută pentru toți participanții, așa că am ales să îmbogățim site-ul cu elemente interactive în ton cu ideea campaniei. în afară de funcționalitatea acestei platforme, ne-am propus să atragem consumatorii și prin jocuri interactive – utilizatorii pot să își transforme vocea în cea a unui personaj ghiduș (șoricel, balenă, robot) sau se pot distra cu un joc de memorie dezvoltat de Hochland în parteneriat cu Clopoțel.ro.” a declarat Andreea Stan (Account Director, INTERACTIONS).

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page