top of page
  • Poza scriitoruluiInteractions

Hochland și INTERACTIONS te pregătesc de vacanță

Cea mai nouă campanie Hochland nu doar că te duce cu gândul la vacanță, ci te și trimite acolo dacă ești suficient de norocos la înscrierea pe platforma promoțională, realizată cu ajutorul INTERACTIONS.

Campania “Hochland îți oferă inspirație să ajungi în orice destinație!” promovează categoria de brânză topită și a fost creată pe platforma PROMOTIFUL. Acesta este un serviciu de tip SaaS, din gama de automatizare INTERACTIONS, care îți permite să construieșți o promoție de la 0 într-un timp foarte scurt. Astfel, ai ocazia să-ți concentrezi resursele în creația și implementarea promoției. Dintre cele 10 mecanici prestabilite disponibile în PROMOTIFUL, pentru campania Hochland am setat, în mai puțin de 3 ore, înscrierea pe baza bonului de cumpărături și alocarea premiilor prin momente norocoase.

Premiile tematice (zilnic un rucsac, un troler sau o pereche de căști pentru călătorie ori un voucher de călătorie săptămânal) au atras deja multe înscrieri. În doar 15 zile de la lansare, am observat deja o creștere a ratei de participare cu 40% față de o campanie similară din anul precedent.

“Hochland te invită să deschizi ochii spre bucuriile simple care ne înconjoară și ne inspiră: micile gesturi de afecțiune sau descoperirea unui loc nou și fascinant. Și pentru că vacanțele îți aduc întotdeauna astfel de bucurii, cea mai nouă campanie Hochland pentru gama de brânză topită îți poate oferi ocazia să te pregătești pentru o călătorie cu premiile noastre zilnice sau, dacă ești și mai norocos, să câștigi una.” povestește Georgiana Kiru, Junior Brand Manager Hochland România.

PROMOTIFUL este soluția perfectă pentru Campania de promovare a Brânzei Topite Hochland pentru că împărtășesc aceleași calități. Sunt quick, versatile, tasteful & affordable. Și dacă mai adaugi și o componentă de fun on top, care să ne satisfacă pofta de vacanță, obții o campanie apetisantă.” completează Alexandra CIOBANU, Account Executive Interactions.

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Komentáře


bottom of page