top of page
  • Poza scriitoruluiInteractions

INTERACTIONS împlinește 10 ani

În 2009, INTERACTIONS pornea ca business nu chiar într-un garaj (wink wink, Apple), dar deasupra unui service auto. Se pare că vaporii de benzină ne-au purtat noroc pentru că, 10 ani mai târziu, aria de business s-a extins considerabil, iar azi 50% dintre proiectele noastre sunt realizate pentru clienți din Franța, Germania, Ungaria, Bulgaria, Polonia și Croația.

Avem atâtea motive de sărbătoare și niciun chef să sărbătorim singuri! Hai la noi pe pagina aniversară să-ți dezvăluim 10 motive pentru care suntem highly reliable și să faci cunoștință cu partenerii noștri de drum lung. În plus, am adunat toate gândurile și lecțiile acestor 10 ani într-un Manual de Experiență, semnat INTERACTIONS. Trimite-ne un gând bun și noi îți trimitem o copie a acestui e-book.

10 ani au trecut mai repede ca un meme, dar n-au trecut degeaba. Am evoluat de la an la an și asta se vede în rezultate, clienți și profit. Însă principiul de la care am plecat a rămas mereu constant: ne ținem întotdeauna cuvântul dat. Suntem o echipă pe care te poți baza și livrăm ceea ce promitem. Am descoperit secretul comunicării între Creație și Client Service, iar proiectele rezultate sunt implementate de una dintre cele mai performante echipe tehnice de pe piață. Astfel, reușim să fim o echipă echilibrată, care prioritizează misiunea comună și obiectivele proiectului în fața ego-urilor personale.

Iar acesta este principalul motiv pentru care rata de retenție a clienților noștri este în medie de 5.5 ani, record pe care intenționăm să-l depășim până la următoarea noastră aniversare. Pentru toată încrederea pe care ne-au acordat-o de-a lungul parteneriatului nostru, le mulțumim.

Gândurile noastre de viitor sunt dedicate automatizării. Am fost prevăzători și ne-am pregătit deja cu o gamă de produse de automatizare INTERACTIONS: Promotiful, Eventiful și Datamart. Soluții tehnice care simplifică viața oamenilor de marketing și cu care poți implementa o campanie de comunicare în doar câteva ore.


“Succesul e un merit de echipă. La 10 de INTERACTIONS, vreau să le mulțumesc tuturor. Sunt recunoscător celor care au fost aici încă de la început, dar și celor care ni s-au alăturat pe parcurs și au menținut aerul fresh. Împreună putem să ne lăudăm că nu am ratat niciodată un deadline. Ne ținem întotdeauna cuvântul dat!” Adrian Alexandrescu, Managing Partner INTERACTIONS.

4 afișări0 comentarii

コメント


bottom of page