top of page
  • Poza scriitoruluiInteractions

Mozzarella Hochland întinde pe masă cine delicioase

Prietenii aduc întotdeauna cu ei o porție de veselie la cină. Dar imediat după, la câteva firimituri în urmă, cel de-al doilea ingredient secret al unei cine reușite este Mozzarella Hochland, noul produs din gama Delicii Calde, despre care poți afla mai multe într-o pagină dedicată, dezvoltată de INTERACTIONS.

Mozzarella dă un gust excepțional mâncărurilor gătite la cald: fie că este vorba de pizza, bruschete, paste sau cartofi gratinați. Disponibil la raft în 3 variante de gramaj (blocuri de 140g, 300g și 700g) și la vitrină cu servire asistată, noul produs este deja inclus în rețetele bloggerilor pasionați de gătit, precum Teo’s Kitchen, Chicineta, Jamila Cuisine sau Bucătar Maniac. Orice rețetă ți-ar face cu ochiul, mozzarella te va cuceri cu textura ei apetisantă, care se întinde și se întinde, și cu gustul său delicios, potrivit pentru preparatele calde.

Promovarea online a produsului include și o componentă de concurs. Așa că, dacă ești și pofticios și norocos, poți câștiga cu Mozzarella. Intră pe hochland.ro/mozzarella, website dezvoltat cu platforma Promotiful creată de INTERACTIONS, și descoperă premiile ascunse sub feliile de pizza. În perioada 18 martie – 16 aprilie, poți câștiga zilnic tocătoare sau platouri de pizza personalizate.

“Nu degeaba sloganul campaniei este <<Cu mozzarella fierbinte îi lași pe toți fără cuvinte>>. Gândită special pentru a fi folosită la cald, Delicii Calde Mozzarella va deveni irezistibilă prin textura care se întinde și gustul ce complimentează orice preparat gătit. Este ingredientul secret care dă savoare preparatelor calde. În plus, este un produs foarte versatil, care se potrivește într-o gama largă de rețete și oferă plăcerea de a savura ceva delicios la cină.” povestește Ana-Maria Ștefan (Junior Brand Manager Hochland).

“Mozzarella Hochland e un produs jucăuș. E delicios de privit cum se transformă în cuptor și apoi cum se întinde pe preparatele fierbinți. Așa că ideea de plecare a fost să construim în jurul său o comunicare la fel de ludică, în care pofta să se îmbine cu amuzamentul. De menționat e că mozzarella fierbinte acoperă toate gusturile, chiar și ale celor care nu consumă în mod constant brânză. De aceea, o recomandăm în orice combinație de ingrediente și în orice formulă de oameni dragi.” adaugă Alexandra Ciobanu (Account Executive INTERACTIONS).

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page