top of page
  • Poza scriitoruluiInteractions

OneDock se lansează în Croația și Ungaria, cu sprijinul INTERACTIONS

Productivitatea nu se vinde la bucată, așa că orice instrument care o poate maximiza merită sprijin și atenţie. Acesta a fost principiul cu care INTERACTIONS a pornit colaborarea cu OneDock, un startup inovator dedicat optimizării și organizării modului de lucru cu aplicațiile SaaS.

OneDock te ajută să renunți la colecția de tab-uri în favoarea unei singure interfețe. Astfel, economisește timp, te ajută să te concentrezi mai bine prin eliminarea elementelor de distragere a atenției și optimizează ecranul printr-o grafică clutter-free.

Versiunea BETA OneDock, de a cărei strategie de lansare și promovare s-a ocupat INTERACTIONS, este deja disponibilă pentru descărcare pe onedock.app. Fii printre primii care o descoperă. Îmbunătățește-ți productivitatea, testând-o, și modelează aplicația conform nevoilor tale, prin feedback. Vei avea satisfacția de a fi realizat cea mai bună versiune a unui tool cu adevărat util, comunicat în prima etapă în Ungaria și Croația.

OneDock este un proiect lansat de Deutsche Telekom HQ și modul de lucru este similar unui startup, dovedind că și într-o corporație se poate inova și lucra agil. În același timp, un proiect de succes nu depinde doar de planul de business, dar și de implicarea partenerilor și colaboratorilor. Înainte de a deveni tool-ul principal dedicat aplicațiilor SaaS, așa cum îi este destinat, OneDock oferă userilor opțiunea de a transmite direct echipei de proiect orice problemă, dar și ce alte funcționalități consideră a fi util să fie dezvoltate în viitor. Pagina deja include o comunitate de oameni curioși și dornici să rămână în istoria produsului nostru. Ne-am propus să adăugăm noi și noi opțiuni pentru OneDock și suntem convinși că feedback-ul utilizatorilor se va dovedi neprețuit în această misiune.” își exprimă entuziasmul Cătălin-Ioan Bulareanu, Senior Manager Business Development & Partnering în cadrul Deutsche Telekom și Project Lead pentru OneDock.

“Monitorizez constant piața aplicațiilor SaaS pentru că, mai mult decât o nevoie, este o pasiune. OneDock mi-a atras atenția imediat. Cred că potențialul lor se reflectă în viziunea simplă și funcțională asupra organizării aplicațiilor SaaS. În momentul de față, pot să confirm că dispun atât de tehnologia necesară, cât și de sprijinul de care au nevoie pentru a deveni un nume de referință în domeniul în care activează. Iar noi suntem aici să comunicăm fiecare succes de care se bucură.” completează Adrian Alexandrescu (Managing Partner INTERACTIONS).

3 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page