top of page
  • Poza scriitoruluiInteractions

PROMOTIFUL își extinde aria de business în Bulgaria

După 10 ani de experiență în promoții și 173 de campanii, INTERACTIONS își folosește know-how-ul într-un tool din gama de automatizare a agenției. Promotiful este o platformă promoțională ușor de personalizat și de implementat fără departament tehnic, astfel incât clientul își poate activa oferta promoțională în doar câteva ore, în loc de câteva săptămâni. Iar de curând, acest serviciu a fost exportat și în Bulgaria.

Partenerii noștri de la agenția Strata au folosit Promotiful pentru a implementa 2 campanii pentru produse din zona FMCG. În doar câteva ore de training, echipa bulgară a primit toate informațiile necesare implementării campaniei și a finalizat procesul fără probleme. Rezultatul a fost o expunere clară a mecanicilor și a mesajului de brand, totul într-o platformă modernă și axată pe optimizarea rezultatelor.

Promotiful este un produs de succes și în România, unde a fost vândut către 35 de companii. Acestea au folosit platforma pentru a implementa în timp record peste 100 de campanii încheiate cu un număr semnificativ de înscrieri și fără probleme tehnice.


Promotiful demonstrează beneficiile automatizării: îți concentrezi resursele pe optimizarea comunicării în timpul campaniei și mai puțin pe dezvoltarea ei. De cele mai multe ori, asta înseamnă o implementare mai riguroasă și cu rezultate mai satisfăcătoare, povestește Cătălin Raescu, Project Manager Promotiful.

3 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page