top of page
  • Writer's pictureInteractions

Tombola ta digitală cu PROMOTIFUL: trei beneficii care te scapă de griji

Updated: Oct 19, 2021



Acel moment când iar trebuie să introduci datele participanților într-o bază de date

Îl știm cu toții: teancul de cupoane te așteaptă amenințător pe birou. Ai tot amânat, dar data extragerii se apropie și câștigătorii trebuie desemnați. Alegi anevoios primul cupon. Ai în față multe ore de muncă plictisitoare - nici măcar gândul noului sezon din serialul preferat Netflix nu te mai încântă.


Cum ar fi dacă, printr-o alegere simplă, ai putea pur și simplu elimina acest timp lung și inutil pe care îl dedici introducerii manuale de date? Cum ar fi dacă ai avea, ca-ntr-o poveste, o baghetă magică prin care să transformi teancul de cupoane într-o bază de date ușor de accesat și ordonat?


Această baghetă magică există și e la un click distanță: PROMOTIFUL. PROMOTIFUL este un tool de automatizare powered by INTERACTIONS cu ajutorul căruia poţi dezvolta uşor şi rapid o tombolă digitală fără intervenţia unei echipe de programare.


LUNI, nu în luni

Atunci când organizezi o tombolă, ai o listă întreagă de lucruri care trebuie bifate, de la materiale, la premii și personal de suport. De asemenena, munca nu se încheie odată cu finalizarea concursului - trebuie creată baza de date cu participanții. La fel, dezvoltarea unui site de la 0 implică o echipă de programatori, timp și costuri ridicare. Dacă însă alegi PROMOTIFUL și faci trecerea spre o tombolă digitală îți dezvolți propriul site de concurs în doar 3 ore, cu costuri minime. PROMOTIFUL este rapid și simplu de folosit, nu necesită intervenția unui programator și este 100% customizabil: tombola ta digitală va arăta fix așa cum îți dorești.


Noi subiecte social media

Una dintre cele mai mari bucurii ale unui marketer este o rată de engagement peste medie. Ne plac like-urile și share-urile care ne ajută să ne îndeplinim obiectivele. Când implementezi o tombolă digitală cu PROMOTIFUL obții un site de concurs fidel brandului tău. Cu ajutorul acestuia, poți crea numeroase postări de social media. Cine nu urmărește #concurs?


Păstrezi legătura ușor cu baza ta de date

Când concursul s-a terminat, PROMOTIFUL îți pune la dispoziție o bază de date sigură, clară, ușor accesibilă și perfect conformă cu normele GDPR. Aceasta poate fi folosită pentru comunicări ulterioare: cu alte cuvinte, continui eficient fiecare buyer’s journey.


Ana a aflat beneficiile PROMOTIFUL și le folosește pentru fiecare tombolă digitală. Fii ca Ana!

Dacă îți dorești mai mult timp pentru alte activități la job, dacă vrei să impresionezi prin rapiditate și eficiență, scrie-i Anei și află toate secretele PROMOTIFUL. Sau, mai rapid, completează formularul de mai jos.


300 de marketeri au ales PROMOTIFUL. ACUM e rândul tău!




856 views0 comments
bottom of page