top of page
  • Writer's pictureInteractions

Top 5 cele mai aspiraționale campanii de Crăciun



Știm că pentru mulți dintre noi decembrie e una dintre cele mai pline luni din an. Atât pe plan personal, cât și profesional, pentru că e momentul în care spunem mulțumesc clienților și colaboratorilor. Tot decembrie e luna în care ne dorim să fim mai creativi și să ieșim din clișeul mesajelor standard. Vrem să fim inspirați și să inspirăm la rândul nostru. Așa că am alcătuit un top cu cele mai frumoase și aspiraționale campanii de Crăciun:


1. Coca Cola, 2020

Nu puteam începe acest top fără Coca Cola și o campanie care surprinde emoția și însemnătatea Crăciunului: aceea de a-i pune pe ceilalți înaintea ta. O definiție a marketingului emoțional.




2. Apple, Share your Gifts, 2018

O campanie prin care Apple ne încurajează să împărtășim ce ne face cu adevărat mai buni de Crăciun. O animație fresh și inedită, dar în ton cu valorile și poziționarea brandului.




3. Burberry, From London With Love, 2014

Nu doar un spot, un scurt metraj incredibil de bine regizat și coregrafiat în care un cuplu se îndrăgostește și se lasă cuprins de magia Crăciunului pe fundalul strălucitor al Londrei.




4. IKEA, Silence The Critics, 2019

O campanie reușită este o campanie cu care publicul relaționează, în care se regăsește. Și cine nu a trecut vreodată prin emoțiile pe care le ai atunci când vin musafiri în vizită și te temi să nu-ți judece locuința?




5. Allegro, 2016

O campanie clasică, despre dragoste, determinare, ambiție și eficiență. O poveste sentimentală care îmbracă foarte frumos produsul promovat.




Lista rămâne deschisă și așteptăm părerile voastre despre campaniile de Crăciun care v-au impresionat cel mai mult.


3 views0 comments
bottom of page