top of page
  • Writer's pictureInteractions

5 beneficii pe care ţi le oferă Promotiful, platforma SaaS creată de INTERACTIONS





Dacă promoţiile n-ar fi, marketingul nu ar mai povesti. În 2021, nu se mai poartă promoţiile realizate în câteva săptămâni cu un buget de marketing considerabil. Îţi doreşti să implementezi promoţii creative, pe platforme uşor de folosit şi atractive pentru targetul tău? Descarcă ebook-ul nostru, Catalogul e-tendințelor 2021, şi află totul despre automatizarea promoţiilor, un trend care anul acesta va fi în spotlight. Vei găsi una dintre cele mai utile invenţii ale agenţiei: Promotiful, un generator de promoţii digitale bug-free şi user-friendly.


Ce este Promotiful


Promotiful este platforma SaaS de automatizare creată de INTERACTIONS cu ajutorul căreia poţi dezvolta uşor şi rapid un website de promoţie, fără intervenţia unei echipe de programare. Rezultatul este o pagină pentru o campanie promoțională completă şi perfect funcţională creată în doar câteva ore, nu zile sau săptămâni. Cu doar o fracţiune din bugetul destinat unei campanii promoţionale (aproximativ 10%) şi timp semnificativ economisit, poţi prioritiza sarcini mai profitabile în detrimentul celor repetitive. Axează-te pe perfecţionarea conceptului creativ sau pe îmbunătăţirea campaniei de promovare şi lasă responsabilităţile implementării în seama automatizării.


Platforma se adresează organizatorilor de promoții, fie că vin din agenții sau fac parte din departamente de marketing, şi pune la dispoziţie o gamă largă de mecanici, toate uşor de setat, dintre care cele mai populare sunt:


● Coduri unice

● Momente norocoase

● Concurs foto

● Câştig garantat

● Quiz

● Jocuri piramidale


În plus, poţi combina activările pentru a obţine o varietate chiar şi mai largă de mecanici, în funcţie de personalitatea brandului şi mesajul promoţiei.


Statistici Promotiful


Promotiful are la bază o experienţă de peste 12 ani în promoţii de orice tip, organizate de INTERACTIONS pentru branduri FMCG, auto, retail, chiar şi în cadrul evenimentelor. În prezent, tool-ul este disponibil în 3 ţări: România, Bulgaria, Portugalia şi a fost folosit în peste 300 de campanii la nivel local, în 35 de companii, fără probleme tehnice.


5 beneficii oferite de Promotiful


Organizează şi tu promoţii creative în 2021, cu ajutorul acestei platforme SaaS. Astfel, website-ul tău va fi:


  1. Implementat rapid - Pagina poate fi finalizată în aproximativ 3 ore, fără intervenţia departamentului tehnic, iar promoţia va fi disponibilă a doua zi, cu toate opţiunile incluse.

  2. Uşor de analizat - Poţi genera orice tip de raport analitic privind performanțele campaniei (număr de utilizatori, număr de coduri introduse în fiecare zi etc.)

  3. Personalizat conform obiectivelor - Tu alegi mecanica dintr-o listă generoasă prestabilită, în plus poţi combina mai multe mecanici pentru atingerea obiectivelor tale.

  4. Optimizat tehnic - Pe lângă lipsa bug-urilor, te bucuri şi de posibilitatea de a integra alte surse de data entry precum SMS-uri, aplicaţii mobile sau aplicaţii Facebook cu ajutorul unui API disponibil pentru alte canale.

  5. Intuitiv de administrat - Poţi accesa adminul cu uşurinţă, chiar şi de pe telefon sau tabletă, pentru a vizualiza rapoarte sau pentru a schimba parametrii campaniilor sau conţinutul lor.


Soluţia dezvoltată în Laboratorul de trenduri digitale INTERACTIONS este uşor de implementat, dar dacă preferi ca setarea campaniei să fie realizată de noi, poţi folosi această opţiune pentru fiecare pagină realizată cu ajutorul Promotiful.


Descoperă şi celelalte trenduri digitale care pot duce un business la următorul nivel şi creează un mix strategic aliniat obiectivelor tale de marketing. Te aşteptăm în Laboratorul de trenduri digitale INTERACTIONS. Descarcă acum ebook-ul creat de noi şi află cum poţi îmbunătăţi prezența online a brand-ului tău.


73 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page