top of page
  • Writer's pictureInteractions

A unique experience for your little football fan

Agentia Interactions semneaza strategia de comunicare online, creatia, dezvoltarea si implementarea site-ului seatfotbal.ro, prin care parintii isi pot inscrie copiii cu varste intre 7 si 9 ani la startul finalei UEFA EUROPE LEAGUE, informeaza un comunicat emis de agentie. Proiectul va fi promovat prin Facebook Ads, Google AdWords, campanie de bannere si retelele de socializare ale Europa FM si Radio ZU.

“Ne place SEAT si ne place fotbalul. Ne bucuram ca avem sansa sa lucram pentru un proiect unde ‘oferta’ sustine ‘comunicarea’, mai ales ca este genul de eveniment cu care nu te intalnesti foarte des”, a explicat Adrian Alexandrescu (Managing Partner, Interactions). Website: seatfotbal.ro – Homepage 50 dintre copiii inscrisi pe site vor participa la o preselectie unde il vor cunoaste pe Miodrag Belodedici, ambasadorul Finalei UEFA Europe League. Probele de departajare vor consta in: tras la poarta de la 11 m, condus mingea printre jaloane cu comenzi in limba engleza si jonglerii cu mingea. Meciul decisiv va avea loc la Bucuresti, in data de 9 mai 2012, pe Stadionul National.

In urma preselectiei, 22 de copii vor fi desemnati castigatori, premiul constand in obtinerea calitatii de insotitori ai jucatorilor celor doua echipe finaliste la intrarea pe teren, cate 2 bilete la finala si un echipament sportiv al uneia dintre echipele finaliste.

“UEFA Europa League ne ofera o platforma unica de expunere a brandului SEAT catre fanii fotbalului din intreaga Europa, iar finala de pe 9 mai din Bucuresti este cea mai buna ocazie de a face fericiti 22 de copii care iubesc aceasta disciplina si care viseaza sa dea mana cu un fotbalist de marca din competitiile internationale” a declarat Elena Apostol (Marketing and Communication Manager, SEAT Romania).

Echipa care a contribuit la proiect din partea Interactions este formata din Roxana Nita si Irene Catan (Creatie), Radu Dalbea si Catalina Ilie (Tehnic) si Adrian Alexandrescu (Client Service).

Din partea SEAT Romania a coordonat Elena Apostol (Marketing and Communication Manager).

70 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page