top of page
  • Poza scriitoruluiInteractions

Doppelherz Kollagen Beauty și Interactions susțin frumusețea din interior


Frumusețea naturală eclipsează orice ținută sau machiaj, dar trebuie la rândul ei întreținută cu aceeași atenție. Peptidele de colagen Doppelherz Kollagen Beauty oferă substanțele nutritive de care pielea are nevoie pentru a-și menține hidratarea și vitalitatea și contribuie în același timp la întărirea unghiilor și a părului. Pentru a sublinia toate aceste beneficii, Doppelherz și INTERACTIONS au inițiat o campanie promovată de cinci ambasadoare ale frumuseții: Sînziana Sooper, Ioana Grama, Christina One, Elena Gheorghe și Sensy. La începutul anului 2021, alte două li se vor alătura.


Fiecare dintre ele a primit spre testare un kit pentru un #RitualdeStralucire și vor încerca timp de câteva săptămâni suplimentul ce crește elasticitatea pielii cu până la 18% și ameliorează adâncimea ridurilor cu până la 20%, cu doar o doză lichidă pe zi. Poți urmări impresiile lor pe conturile de Instagram, unde cele cinci ne povestesc ce au apreciat cel mai mult la acest produs. Scopul campaniei este de a demonstra eficiența lui cu ajutorul influencerilor, dar și de a încuraja trial-ul și a extinde segmentul de target printr-un discount oferit de fiecare dintre cele cinci ambasadoare. Urmărește-le story-urile că să prinzi codul de reducere de 20% la toate produsele din categoria beauty.

Doppelherz Kollagen Beauty vine într-o formă lichidă cu gust plăcut de litchi și pepene galben, include peptide de colagen, Vitamina C, Cupru, Biotină, Vitamina A și Zinc. Nu are lactoză sau gluten și este asimilat cu ușurință de organism. Pentru cele mai bune rezultate, completează cu cel puțin doi litri de apă pe zi sau ceai neîndulcit.

“Colagenul se regăsește în proporție de 80% în țesutul conjunctiv și este responsabil de aspectul neted și plăcut al pielii. Dar condițiile mediului exterior, genele și înaintarea în vârstă pot deregla cantitatea necesară pentru o piele fermă, cu aspect sănătos, iar atunci e timpul să intervenim cu o soluție delicată, bogată în substanțe nutritive, ce redă pielii, părului și unghiilor aspectul dorit. Doppelherz Kollagen Beauty, cu peptide de colagen, este un produs pe care am ales să-l promovăm pentru rezultatele sale cu efecte dovedite de studii științifice* și modul minunat în care poate reda unei femei încrederea în sine. Îl recomandăm pentru calitatea sa incontestabilă și pentru mix-ul de ingrediente de înaltă calitate”, explică Alexandra Boldisteanu, Online Marketing Manager Queisser Pharma.


“Cu ajutorul noii campanii inițiate de Doppelherz și Interactions, ne dorim să arătăm targetului beneficiile produsului în timp real. Am ales să ne asociem cu influenceri din diferite domenii pentru că grija pentru frumusețe și sănătatea pielii e o preocupare pentru oricine, indiferent de ocupație sau vârstă. Aceste femei puternice te pot inspira cu ușurință să acorzi mai multă atenție aspectelor pe care de multe ori le consideri garantate. Ne bucurăm că ele au acceptat să fie vocea Doppelherz system Kollagen Beauty”, adaugă Eva Coșa, Social Media Specialist Interactions.


* Studiu cu peptide de collagen; durata minimă a consumului - 8 săptămâni:

Proksch et al (2014) Skin Pharmacol Physiol 27:113–119 Oral intake of specific bioactive collagen peptides reduces skin wrinkles and increases dermal matrix synthesis.

Studiul peptidelor de colagen; durata minimă a consumului - 4 săptămâni:

Oral supplementation of specific collagen peptides has beneficial effects on human skin physiology: a double-blînd, placebo-controlled study.

6 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page