top of page
  • Writer's pictureInteractions

Fă cunoștință cu roboțelul task-urilor repetitive



Nu aspiră praful, aspiră taskurile repetitive

După ce ne-am destins urmărind pufoșenii plimbătoare, după ce ne-am optimizat și ușurat viața cu Siri, Alexa și Asistentul Google, după ce am integrat cu bucurie becurile care se aprind prin comandă vocală și cafetierele care ne trezesc cu mirosul proaspăt de cafea la ora stabilită, este momentul să facem același lucru și pentru activitatea noastră de la birou: adică să automatizăm task-urile repetitive prin software-uri smart, care să ne ușureze munca și să ne permită mai mult timp pentru creativitate, dezvoltare, învățare.


Nu ocupă loc, vine sub forma unui program instalat în calculator

Robotic Process Automation sau RPA este o tehnologie care permite automatizarea proceselor prin imitarea activităților umane repetitive într-un mod accesibil și rapid. Cu alte cuvinte, odată ce ai identificat o serie de activități pe care trebuie să le faci zilnic/lunar poți “scăpa de ele” cu ajutorul roboțelului. Să ne imaginăm că ești managerul unui magazin online. Știm cu toții, cu cât distanța dintre Comandă plasată și Comandă livrată este mai mică, cu atât clientul este mai fericit. Un RPA te poate ajuta să automatizezi întregul proces ulterior plasării unei comenzi: de la notificare în depozit, la generare AWB, solicitare curier, la notificările generate către client. Le fel, transparența livrării este un atribut cheie al unei comenzi reușite. Pentru a bifa acest aspect, automatizează șirul de notificări către client – confirmare plasare comandă, înregistrare plată, comandă în procesare, comandă expediată, comandă livrată.


Nu este costisitor

Este poate punctul cu care ar fi trebuit să începem, pentru că reticența în fața unei schimbări, mai ales atunci când aceasta presupune o nouă tehnologie, vine și din teama de costuri ridicate. Echipa noastră te ajută să alegi smart. Stabilim împreună un ROI care să rezulte în urma implementării unui RPA - Robotic Process Automation - pentru a estima corect timpul și costurile câștigate vs. timpul și costurile investite. Scrie-i Anei și promitem că-ți va răspunde repede, clar și concret.


Ce poate face un RPA?

Ce ai tu nevoie! Și nu glumim. RPA este o tehnologie capabilă să efectueze sarcini repetitive cu un ROI vizibil, oferindu-ți timp să te ocupi de activități mai importante pentru companie. Roboții software sunt cea mai bună soluție pentru a crește eficiența, productivitatea și, în cele din urmă, indicatorii financiari ai afacerii. Află mai multe despre proiectele noastre de RPA dezvoltate până acum aici și aici.


Se spune că repetiția este mama învățării. Noi spunem că repetiția este mama automatizării.

Scrie-ne și haide să dezvoltăm împreună un RPA pentru afacerea ta!


4 views0 comments
bottom of page