top of page
  • Writer's pictureInteractions

INTERACTIONS implineste 10 ani

In 2009, INTERACTIONS pornea ca business nu chiar intr-un garaj (wink wink, Apple), dar deasupra unui service auto. Se pare ca vaporii de benzina ne-au purtat noroc pentru ca, 10 ani mai tarziu, aria de business s-a extins considerabil, iar azi 50% dintre proiectele noastre sunt realizate pentru clienti din Franta, Germania, Ungaria, Bulgaria, Polonia si Croatia.

Avem atatea motive de sarbatoare si niciun chef sa sarbatorim singuri! Hai la noi pe pagina aniversara sa-ti dezvaluim 10 motive pentru care suntem highly reliable si sa faci cunostinta cu partenerii nostri de drum lung. In plus, am adunat toate gandurile si lectiile acestor 10 ani intr-un Manual de Experienta, semnat INTERACTIONS. Trimite-ne un gand bun si noi iti trimitem o copie a acestui e-book.

10 ani au trecut mai repede ca un meme, dar n-au trecut degeaba. Am evoluat de la an la an si asta se vede in rezultate, clienti si profit. Insa principiul de la care am plecat a ramas mereu constant: ne tinem intotdeauna cuvantul dat. Suntem o echipa pe care te poti baza si livram ceea ce promitem. Am descoperit secretul comunicarii intre Creatie si Client Service, iar proiectele rezultate sunt implementate de una dintre cele mai performante echipe tehnice de pe piata. Astfel, reusim sa fim o echipa echilibrata, care prioritizeaza misiunea comuna si obiectivele proiectului in fata ego-urilor personale.

Iar acesta este principalul motiv pentru care rata de retentie a clientilor nostri este in medie de 5.5 ani, record pe care intentionam sa-l depasim pana la urmatoarea noastra aniversare. Pentru toata increderea pe care ne-au acordat-o de-a lungul parteneriatului nostru, le multumim.

Gandurile noastre de viitor sunt dedicate automatizarii. Am fost prevazatori si ne-am pregatit deja cu o gama de produse de automatizare INTERACTIONS: Promotiful, Eventiful si Datamart. Solutii tehnice care simplifica viata oamenilor de marketing si cu care poti implementa o campanie de comunicare in doar cateva ore.


“Succesul e un merit de echipa. La 10 de INTERACTIONS, vreau sa le multumesc tuturor. Sunt recunoscator celor care au fost aici inca de la inceput, dar si celor care ni s-au alaturat pe parcurs si au mentinut aerul fresh. Impreuna putem sa ne laudam ca nu am ratat niciodata un deadline. Ne tinem intotdeauna cuvantul dat!” Adrian Alexandrescu, Managing Partner INTERACTIONS.


63 views0 comments
bottom of page