top of page
  • Poza scriitoruluiInteractions

Interactions @ Internetics 2009: am câștigat, am câștigat, am câștigat!

Interactions a obținut trei mari reușite pe scena Internetics 2009. A ocupat locul III în concursul pentru “Agenția Anului”. De asemenea, a obținut unul dintre cele două trofee de argint (de altfel singurele oferite) la categoria “Campanii Interactive”, cu “Coșul Zilnic” pentru Mega Image. Aceeași campanie a fost și câștigătoarea categoriei “Retail și Comerț Electronic”.

“Sunt foarte mândru de premiile obținute. În primul rând, juriul din acest an a fost extrem de exigent: s-au acordat doar 8 premii în cadrul concursului propriu-zis. Practic, au câștigat ACELE campanii. În al doilea rând, am demonstrat că, deși suntem o agenție la început, care nu are nici măcar un an de existență, avem un cuvânt important de spus în piață. În al treilea rând, am dovedit că nu trebuie să investești bugete de 6 cifre pentru a aduce plus valoare clientului”, a declarat Adrian Alexandrescu, Managing Director Interactions. “Vreau să le mulțumesc deopotrivă clienților și colegilor mei. Am dovedit că facem echipa bună împreună. Premiile Internetics sunt un succes comun”.

UPDATE: Echipa care a dezvoltat această campanie este formată din Raluca Pavel (Marketing Manager, Mega Image) și, din partea Interactions: Denisa Armasu (Head of Creative Department), Cătălina Ilie (Web Designer), Andreea Stan (Account Manager), Adrian Alexandrescu (Managing Director) și Șerban Jinga (Internet Marketing Specialist).

Interactions este o agenție de comunicare interactivă, specializată în servicii de e-CRM: dezvoltare de strategie și creație, implementare și administrare de campanii de dialog și relaționare cu consumatorii, web development și analiză/ interpretare de date.

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page