top of page
  • Writer's pictureInteractions

Mozzarella Hochland intinde pe masa cine delicioase

Updated: Jul 2, 2021

Prietenii aduc intotdeauna cu ei o portie de veselie la cina. Dar imediat dupa, la câteva firimituri în urma, cel de-al doilea ingredient secret al unei cine reusite este Mozzarella Hochland, noul produs din gama Delicii Calde, despre care poti afla mai multe intr-o pagina dedicata, dezvoltata de INTERACTIONS.

Mozzarella da un gust exceptional mancarurilor gatite la cald: fie ca este vorba de pizza, bruschete, paste sau cartofi gratinati. Disponibil la raft în 3 variante de gramaj (blocuri de 140g, 300g si 700g) si la vitrina cu servire asistata, noul produs este deja inclus in retetele bloggerilor pasionati de gatit, precum Teo’s Kitchen, Chicineta, Jamila Cuisine sau Bucatar Maniac. Orice reteta ti-ar face cu ochiul, mozzarella te va cuceri cu textura ei apetisanta, care se intinde si se intinde, si cu gustul sau delicios, potrivit pentru preparatele calde.

Promovarea online a produsului include si o componentă de concurs. Asa ca, daca esti si pofticios si norocos, poti castiga cu Mozzarella. Intra pe hochland.ro/mozzarella, website dezvoltat cu platforma Promotiful creata de INTERACTIONS, si descopera premiile ascunse sub feliile de pizza. In perioada 18 martie – 16 aprilie, poti castiga zilnic tocatoare sau platouri de pizza personalizate.

“Nu degeaba sloganul campaniei este <<Cu mozzarella fierbinte ii lasi pe toti fara cuvinte>>. Gandita special pentru a fi folosita la cald, Delicii Calde Mozzarella va deveni irezistibila prin textura care se intinde si gustul ce complimenteaza orice preparat gatit. Este ingredientul secret care da savoare preparatelor calde. In plus, este un produs foarte versatil, care se potriveste intr-o gama larga de retete si ofera placerea de a savura ceva delicios la cina.” povesteste Ana-Maria Ștefan (Junior Brand Manager Hochland).

“Mozzarella Hochland e un produs jucaus. E delicios de privit cum se transforma în cuptor si apoi cum se intinde pe preparatele fierbinti. Asa ca ideea de plecare a fost sa construim in jurul sau o comunicare la fel de ludica, in care pofta sa se imbine cu amuzamentul. De mentionat e ca mozzarella fierbinte acopera toate gusturile, chiar si ale celor care nu consuma in mod constant branza. De aceea, o recomandam in orice combinatie de ingrediente si in orice formula de oameni dragi.” adauga Alexandra Ciobanu (Account Executive INTERACTIONS).

87 views0 comments

Comments


bottom of page