top of page
  • Writer's pictureInteractions

OneDock se lanseaza in Croatia si Ungaria, cu sprijinul INTERACTIONS

Productivitatea nu se vinde la bucata, asa ca orice instrument care o poate maximiza merita sprijin si atenţie. Acesta a fost principiul cu care INTERACTIONS a pornit colaborarea cu OneDock, un startup inovator dedicat optimizarii si organizarii modului de lucru cu aplicatiile SaaS.

OneDock te ajuta sa renunti la colectia de tab-uri in favoarea unei singure interfete. Astfel, economiseste timp, te ajuta sa te concentrezi mai bine prin eliminarea elementelor de distragere a atentiei si optimizeaza ecranul printr-o grafica clutter-free.

Versiunea BETA OneDock, de a carei strategie de lansare si promovare s-a ocupat INTERACTIONS, este deja disponibila pentru descarcare pe onedock.app. Fii printre primii care o descopera. Imbunatateste-ti productivitatea, testand-o, si modeleaza aplicatia conform nevoilor tale, prin feedback. Vei avea satisfactia de a fi realizat cea mai buna versiune a unui tool cu adevarat util, comunicat in prima etapa in Ungaria si Croatia.

OneDock este un proiect lansat de Deutsche Telekom HQ si modul de lucru este similar unui startup, dovedind ca si intr-o corporatie se poate inova si lucra agil. In acelasi timp, un proiect de succes nu depinde doar de planul de business, dar si de implicarea partenerilor si colaboratorilor. Inainte de a deveni tool-ul principal dedicat aplicatiilor SaaS, asa cum ii este destinat, OneDock ofera userilor optiunea de a transmite direct echipei de proiect orice problema, dar si ce alte functionalitati considera a fi util sa fie dezvoltate in viitor. Pagina deja include o comunitate de oameni curiosi si dornici sa ramana in istoria produsului nostru. Ne-am propus sa adaugam noi si noi optiuni pentru OneDock si suntem convinsi ca feedback-ul utilizatorilor se va dovedi nepretuit in aceasta misiune.” isi exprima entuziasmul Catalin-Ioan Bulareanu, Senior Manager Business Development & Partnering in cadrul Deutsche Telekom si Project Lead pentru OneDock.

“Monitorizez constant piata aplicatiilor SaaS pentru ca, mai mult decat o nevoie, este o pasiune. OneDock mi-a atras atenaia imediat. Cred ca potentialul lor se reflecta in viziunea simpla si functionala asupra organizarii aplicatiilor SaaS. In momentul de fata, pot sa confirm ca dispun atat de tehnologia necesara, cat si de sprijinul de care au nevoie pentru a deveni un nume de referinta in domeniul in care activeaza. Iar noi suntem aici sa comunicam fiecare succes de care se bucura.” completeaza Adrian Alexandrescu (Managing Partner INTERACTIONS).

72 views0 comments
bottom of page