top of page
  • Writer's pictureInteractions

7 feluri de persoane în izolare și câte un tool digital pentru fiecare

Updated: Jul 2, 2021

Hello! Sunt Eva de la INTERACTIONS și avem ceva în comun! Și eu, și tu suntem acasă și încercăm să scoatem ce e mai bun din traiul între patru pereți. Nu știm care e modul corect de a reacționa la situație, așa că ne adaptăm diferit și îi mulțumim internetului pentru toate resursele pe care ni le oferă.


Mai jos, te invit să descoperi 7 tool-uri digitale pentru 7 tipuri de persoane în izolare și să-mi zici la final care dintre ele ți se potrivește. Iar colegii mei din agenție sunt cel mai bun exemplu pentru a le ilustra.


1. Printre atâtea știri negative, Irene știe foarte bine secretul femeilor optimiste și pline de good vibes.


Pe ea o să o găsești mereu citind știrile pozitive ale zilei, aici: https://somethingpositive.co. Un site care te ține la curent cu noutățile exclusiv pozitive de prin lume.


2. Colegei mele, Cami, îi e zilnic dor de birou.


Îi lipsesc conversatiile de la cafea și vibe-ul bun din biroul de Client Service. Iar nouă ne e super dor de tricourile ei cu pugs și puppies. Pe Zoom parcă nu-s la fel de funny. Pentru ea și pentru toți cei care vor să reintre în atmosfera de la job există site-ul https://imisstheoffice.eu/. E făcut să genereze exact zgomotele de la birou care te scoteau zilnic din sărite, dar de care acum îți e dor.


3. Marius, în tot haosul, a luat măsuri suplimentare pentru organizare


Și uite-așa a devenit guru pe partea de organizare cu ajutorul aplicației https://www.onedock.app/, ce ordonează tool-urile pe care le folosim zilnic într-un singur dashboard. Dacă și tu ai nevoie de puțină ordine prin aplicații, poți încerca să le centralizezi, cu ajutorul OneDock.


4. Unii dintre noi au nevoie de o soluție rapidă, care sa readucă universul la normal. Designerul nostru, Sebi, a găsit un Quick fix:

http://make-everything-ok.com Încearcă-l și tu și vezi dacă e de ajutor.


5. E un moment bun să îți descoperi potențialul creativ. Diana din Client Service a profitat de ocazie, pe pagina ei de caligrafie.


În perioada asta e timp să creezi conținut de orice fel, iar Preview pentru Instagram se va asigura ca feed-ul tău e de nota 10: https://thepreviewapp.com/


6. S-ar putea să simți ca de-acasă lucrezi mai mult decat de la birou, cum e și cazul colegei Andreea.


Pentru că nu are un metrou de prins și Netflix-ul e deja epuizat, câteva ore în plus peste program nu au cum să facă rău. Cu ea am share-uit aplicația care te determină să iei o pauza: http://www.donothingfor2minutes.com/. Ceea ce vă recomand și vouă, celor cu mici tendințe de workaholism.


6. Iar eu, de când stau acasă, mi-am cultivat zilnic masterchef-ul interior. Rețetele Jamilei îmi sunt cele mai bune prietene, la fel și tigăile.


Am descoperit că gătitul te relaxează uneori mai mult decât o sesiune de yoga, iar pentru rețete mă inspir din surse diverse, precum:


Lista rămâne deschisă pentru oricine vrea să adauge o idee, iar eu le mulțumesc colegilor din INTERACTIONS pentru că m-au inspirat la studiul de caz.


Articol scris de Eva Coșa, Social Media Specialist

65 views0 comments
bottom of page