top of page
  • Writer's pictureInteractions

Doppelherz Kollagen Beauty si Interactions sustin frumusetea din interior

Updated: Jul 2, 2021


Frumusetea naturala eclipseaza orice tinuta sau machiaj, dar trebuie la randul ei intretinuta cu aceeasi atentie. Peptidele de colagen Doppelherz Kollagen Beauty ofera substantele nutritive de care pielea are nevoie pentru a-si mentine hidratarea si vitalitatea si contribuie in acelasi timp la intarirea unghiilor si a parului. Pentru a sublinia toate aceste beneficii, Doppelherz si INTERACTIONS au initiat o campanie promovata de cinci ambasadoare ale frumusetii: Sinziana Sooper, Ioana Grama, Christina One, Elena Gheorghe si Sensy. La inceputul anului 2021, alte doua li se vor alatura.


Fiecare dintre ele a primit spre testare un kit pentru un #RitualdeStralucire si vor incerca timp de cateva saptamani suplimentul ce creste elasticitatea pielii cu pana la 18% si amelioreaza adancimea ridurilor cu pana la 20%, cu doar o doza lichida pe zi. Poti urmari impresiile lor pe conturile de Instagram, unde cele cinci ne povestesc ce au apreciat cel mai mult la acest produs. Scopul campaniei este de a demonstra eficienta lui cu ajutorul influencerilor, dar si de a incuraja trialul-ul si a extinde segmentul de target printr-un discount oferit de fiecare dintre cele cinci ambasadoare. Urmareste-le story-urile ca sa prinzi codul de reducere de 20% la toate produsele din categoria beauty.

Doppelherz Kollagen Beauty vine intr-o formă lichidă cu gust plăcut de litchi și pepene galben, include peptide de colagen, Vitamina C, Cupru, Biotină, Vitamina A si Zinc. Nu are lactoza sau gluten si este asimilat cu usurinta de organism. Pentru cele mai bune rezultate, completeaza cu cel putin doi litri de apa pe zi sau ceai neindulcit.

“Colagenul se regaseste in proportie de 80% in țesutul conjunctiv si este responsabil de aspectul neted si placut al pielii. Dar conditiile mediului exterior, genele si inaintarea in varsta pot deregla cantitatea necesara pentru o piele ferma, cu aspect sanatos, iar atunci e timpul sa intervenim cu o solutie delicata, bogata in substante nutritive, ce reda pielii, parului si unghiilor aspectul dorit. Doppelherz Kollagen Beauty, cu peptide de colagen, este un produs pe care am ales sa-l promovam pentru rezultatele sale cu efecte dovedite de studii științifice* si modul minunat in care poate reda unei femei increderea in sine. Il recomandam pentru calitatea sa incontestabila si pentru mix-ul de ingrediente de înaltă calitate”, explica Alexandra Boldisteanu, Online Marketing Manager Queisser Pharma.


“Cu ajutorul noii campanii initiate de Doppelherz si Interactions, ne dorim sa aratam targetului beneficiile produsului in timp real. Am ales sa ne asociem cu influenceri din diferite domenii pentru ca grija pentru frumusete si sanatatea pielii e o preocupare pentru oricine, indiferent de ocupatie sau varsta. Aceste femei puternice te pot inspira cu usurinta sa acorzi mai multa atentie aspectelor pe care de multe ori le consideri garantate. Ne bucuram ca ele au acceptat sa fie vocea Doppelherz system Kollagen Beauty”, adauga Eva Cosa, Social Media Specialist Interactions.


* Studiu cu peptide de collagen; durata minimă a consumului - 8 săptămâni:

Proksch et al (2014) Skin Pharmacol Physiol 27:113–119 Oral intake of specific bioactive collagen peptides reduces skin wrinkles and increases dermal matrix synthesis.

Studiul peptidelor de colagen; durata minima a consumului - 4 săptămâni:

Oral supplementation of specific collagen peptides has beneficial effects on human skin physiology: a double-blind, placebo-controlled study.

64 views0 comments
bottom of page