top of page
  • Writer's pictureInteractions

Descoperă 4 aplicații cu cea mai rapidă creștere în HubSpot App Marketplace.

Updated: Jul 2, 2021


App Marketplace de la HubSpot a sărbătorit recent adăugarea aplicației cu numărul 500 în ecosistemul său de parteneri. Merită să analizăm puțin care sunt 4 dintre aplicațiile cu cea mai rapidă creștere în Q2 2020 de la adăugarea lor în Q1.


monday.com este un Work Operating System (Work OS) care permite echipelor să deruleze proiecte și fluxuri de lucru într-un mod inteligent.

Este un instrument simplu și intuitiv pe care echipele îl pot modela să se adapteze nevoilor de lucru pentru a crea un mediu colaborativ, transparent și automatizat. Platforma este super personalizabilă. monday.com makes teamwork click!



DeBounce


Nu lasă bounce-urile, e-mailurile temporate, spam-trap-urile și adresele dezactivate să scadă scorul tău de sender. Dacă ne gândim că, într-un an de zile, 30% dintre adresele de mail își pierd relevanța, ne dăm seama că merită să investim într-un tool ca DeBounce.


Dacă mai mult de 10% dintre e-mailurile din baza de date sunt “expirate”, îți pot afecta rata de livrabilitate cu până la 44%. Folosește un instrument de validare bulk a e-mailurilor și scapă de adresele irelevante.



Demand Sage


Demand Sage se conectează la HubSpot și trage automat datele într-un Google Sheet, astfel încât acestea să fie mereu actualizate. Te ajută să-ți petreci timpul analizând datele în loc să le copiezi dintr-un loc în altul. În plus, oferă și un set de rapoarte out of the box.

WebinarGeek


WebinarGeek este o aplicație olandeză care îți oferă un software de webinar ușor de utilizat, însoțit de instrumente puternice de marketing. Îți poți susține prezentările online în timp real, la calitate HD+, transmise individual sau ca o serie de webinarii. Se conectează ușor cu HubSpot, astfel că toate înregistrările la webinar sunt actualizate automat în HubSpot.


În 2020, aplicațiile software sunt un element cheie în marketing. Descoperă-le pe cele potrivite business-ului tău sau hai să le găsim împreună: office@interactions.ro.

77 views0 comments
bottom of page