top of page
  • Writer's pictureInteractions

Eventiful – tehnologia simplifica centralizarea lead-urilor

Eventiful, unul dintre principalele tool-uri din gama de automatizare Interactions, a sustinut logistic cel de-al 5-lea targ expozitional de la lansarea sa si urmeaza sa acopere inca 7 in viitorul apropiat.

Eventiful este solutia cloud creata de Interactions pentru a colecta lead-urile de la targuri si expozitii. Acestea sunt centralizate intr-o baza de date cu acces securizat si rapid.

Eventiful a fost folosit prima data la Mariage Fest in martie 2018 si rezultatele sale au asigurat o cerere constanta. Acest instrument se diferentiaza prin reducerea costului fata de sisteme care fac acelasi lucru, dar cu un efort logistic mai mare. Cum? Management-ul datelor se poate realiza remote iar echipamentele necesare sunt reduse la minim. Setup-ul se face in aproximativ o ora iar sistemul functioneaza eficient, simplificand schimbul de date, totul intr-un mediu securizat, GDPR compliant. Se evita astfel colectarea manuala de lead-uri si, mai ales, asteptarea la coada.

Cum functioneaza? Participantii isi inregistreaza datele la intrare, pe un laptop. Li se genereaza o bratara cu un cod QR pe care expozantii il scaneaza cu telefonul mobil, folosind aplicatia Eventiful pe care o pot descarca gratuit din App Store (iOS si Android). Pana in prezent, sistemul Eventiful a generat peste 22.000 de bratari care au fost scanate de peste 35.000 de ori.

Acest sistem permite participantilor si expozantilor sa se ocupe de adevaratele lor interese, fara sa mai investeasca mult timp in detalii logistice. Vizitatorii pot cauta produsul perfect fara a-si repeta datele la fiecare stand, iar expozantii isi pot pitch-ui serviciile si produsele fara a dedica mult timp informatiilor de contact. In plus, baza de date a fiecarui stand se actualizeaza in timp real si poate fi accesata de pe oricate dispozitive.” explica Adrian Alexandrescu, Managing Partner Interactions.

101 views0 comments
bottom of page