top of page
  • Writer's pictureInteractions

PROMOTIFUL isi extinde aria de business in Bulgaria

Dupa 10 ani de experienta in promotii si 173 de campanii, INTERACTIONS isi foloseste know-how-ul intr-un tool din gama de automatizare a agentiei. Promotiful este o platforma promotionala usor de personalizat si de implementat fara departament tehnic, astfel inc t clientul isi poate activa oferta promotionala in doar cateva ore, in loc de cateva saptamani. Iar de curand, acest serviciu a fost exportat si in Bulgaria.

Partenerii nostri de la agentia Strata au folosit Promotiful pentru a implementa 2 campanii pentru produse din zona FMCG. In doar cateva ore de training, echipa bulgara a primit toate informatiile necesare implementarii campaniei si a finalizat procesul fara probleme. Rezultatul a fost o expunere clara a mecanicilor si a mesajului de brand, totul intr-o platforma moderna si axata pe optimizarea rezultatelor.

Promotiful este un produs de succes si in Romania, unde a fost vandut catre 35 de companii. Acestea au folosit platforma pentru a implementa in timp record peste 100 de campanii incheiate cu un numar semnificativ de inscrieri si fara probleme tehnice.


Promotiful demonstreaza beneficiile automatizarii: iti concentrezi resursele pe optimizarea comunicarii in timpul campaniei si mai putin pe dezvoltarea ei. De cele mai multe ori, asta inseamna o implementare mai riguroasa si cu rezultate mai satisfacatoare, povesteste Catalin Raescu, Project Manager Promotiful.

58 views0 comments

Comments


bottom of page