top of page
  • Writer's pictureInteractions

Top 3 lucruri pe care trebuie să le știi despre AI și ChatGPT


Odată cu apariția GhatGPT am început să vorbim din ce în ce mai mult și mai des despre inteligența artificială. De la meme-uri și funny video-uri, la vizuni mai mult sau mai puțin apocaliptice, înainte de a genera el însuși content, ChatGPT a devenit cel mai bun subiect de content. Păstrăm trendul și sintetizăm mai jos cele mai importante 3 lucruri despre inteligența artificială și ChatGPT.


1. AI nu este ceva nou

Inteligența artificială dezvoltă sisteme capabile să efectueze sarcini care, în mod obișnuit, necesită inteligență umană. În esență, AI învață și îmbunătățește continuu fără a fi programat explicit pentru fiecare sarcină. Există multe aplicații pentru AI, de la vehicule autonome, la asistență medicală, clasificare de imagini, recunoaștere vocală și multe altele. De exemplu, dacă ați vorbit vreodată cu un chatbot al unui brand, înseamnă că ați folosit (deja) inteligența artificială. ChatGPT este, așa cum știți deja, un model de limbaj artificial care folosește inteligența artificială pentru a crea conversații automate. Este antrenat pe un volum uriaș de date lingvistice și poate genera răspunsuri realiste la întrebări și sarcini specifice.


2. AI is here to stay

Așa cum am văzut deja, există multe aplicații pentru inteligența artificială. Iar ChatGPT a deschis un nou drum prin care aceasta să poată fi inclusă în domenii precum drept, programare, marketing. Desigur că întrebarea zilei - cât din job-uri și activități poate înlocui - ne ridică tuturor semne de întrebare. Our take? ChatGPD este aici pentru a ne ajuta să lucrăm mai bine. Este un skill pe care trebuie să îl dobândim și să-l integrăm activității noastre. Vom fi marketeri care folosim AI sau ChatGPT, la fel cum vom fi programatori care vom insera acest tool în activitățile noastre zilnice.


3. AI lucrează pentru noi

Nu împotriva noastră. Pentru că nu suntem într-o competiție și greșim de la început dacă privim lucrurile ca adverse. Pentru că schimbarea rareori poate fi oprită și pentru că, deși la început ne poate speria, ea vine cu foarte multe oportunități.


Suntem curioși care e părea voastră? Cât de mult ați utilizat până acum ChatGPT și care au fost rezultatele. Ne răspundeți în comentarii?


140 views0 comments
bottom of page