top of page
  • Writer's pictureInteractions

Vedem altfel internetul sau s-a schimbat ceva?

Updated: Jul 2, 2021

Salut! Sunt Andreea și sunt 10 zile de când lucrez de acasă. Aș putea spune că:



DON’T give me a sign pentru că e posibil să ne fie fatal. Internetul pare să nu mai fie același pentru că ne-am trezit cu toții într-o altă lume. Las mai jos câteva #ganduriizolate:


1. Stay positive sau mai bine stay negative? Mă uitam la un video despre cum să #staysane și s-a încheiat cu urarea stay positive. O urare nevinovată în orice alt context. Dar acum parcă aș vrea să stay negative, mai ales cand vine vorba despre teste medicale.


2. Clap emoji 👏👏👏 sau wash your hands emoji 🧼👏. De cate ori văd sau primesc un clap emoji, nu mă mai gândesc deloc la aplauze. Gândul îmi fuge direct la săpun. Între timp, chiar există o campanie susținută de UNICEF pentru introducerea unui handwashing emoji. Poți afla mai multe aici.


3. FOMO is dead, long live JOMO! Ne-am vindecat de FOMO și tot ce a trebuit să facem a fost să anulăm tot. The Joy of Missing Out este mult mai bun pentru sănătate. În general, nu doar acum.


4. Mă uitam la Gourmet Makes de la Bon Appétit doar ca să mă amuz. Dar azi îi văd și latura funcțională. E important să știi că poți să-ți faci un Ferrero Rocher și acasă. În caz de urgență...



5. La fel, nu știam că Black Mirror poate să fie și documentar.


6. Pentru prima dată, am văzut comunicări ale retailerilor români care te îndeamnă să cumperi cumpătat. Sper să fie și ultima dată!


7. Late night show-urile americane lucrează și ele de acasă:




Pentru noi, remote work s-a dovedit a fi constanta dintre toate aceaste variabile. N-a fost nevoie sa mă adaptez pentru că la INTERACTIONS avem opțiunea de remote work încă din ianuarie 2019 👏👏👏


Mă duc să mă spăl pe mâini! Pa!


103 views0 comments
bottom of page