top of page
  • Writer's pictureInteractions

Învățături către fiul meu Miauonosie

Updated: Jul 2, 2021

Salut!


Sunt Andreea de la INTERACTIONS și, de anul trecut din martie 2020, lucrez de acasă.

Am multe #ganduriizolate și am ordonat cateva mai jos. Dacă îți plac și vrei să aprofundezi subiectul, aici ai runda 1 și runda 2.


1. Dusul gunoiului a devenit punctul culminant al zilei. Dar nu atât de important încât să mă pieptăn pentru asta. Îmi pun totuși pantalonii.


2. Aș vrea să automatizez cumva procesul spălatului pe mâini. Uite o idee, aș putea să le bag la mașină.

3. Ana din Germania mă anunță că nici la ei nu se mai găsește drojdie, e o problemă la nivel european. Noi măcar avem mămăligă, dar wurst fără chiflă…


4. Mă emoționez de fiecare dată când văd un video cu aplauze pentru cadrele medicale. Dar pe cel mai tare l-am primit de la Irene:

5. Dacă mă cheamă și Andreea, și Mihaela, aș putea să port o conversație cu mine însămi și să redenumesc rubrica #conversatiiizolate? TBD


6. Poți face foarte multe de acasă, chiar și Window Birdwatching.


7. În izolarea asta, cel mai mult îmi lipsește o pisică. Uite câte lucruri importante aveam de învățat de la ea! Să nu mai zic de toate ședințele foto pe care le puteam face împreună. Nu te lăsa păcălit de pisica din ilustrația de sus, în realitate nu există. Știi cum e: imaginile sunt cu titlu de prezentare.

La INTERACTIONS, stăm cu toții acasă și în loc să luăm masa împreună, luăm certificate HubSpot Academy împreună. Până acum avem puțin peste 30, dar numărătoarea continuă :)


Free virtual hugs,

Mihaela

93 views0 comments
bottom of page